036-5219160

GASTWEDSTRIJDEN EN CLINICS

De baan en overige faciliteiten zijn uitermate geschikt voor het houden van gastwedstrijden en clinics, al dan niet in combinatie met lunch of diner. Golfclub Almeerderhout biedt hiervoor dan ook mogelijkheden voor zover de bezetting van de baan dit toelaat.

Gastwedstrijden

Een gastwedstrijd is een golfwedstrijd waaraan golfspelers deelnemen, die minimaal in het bezit zijn van handicap 54. Er kunnen 9 holes of 18 holes worden gespeeld op de 27 holesbaan en er kan 9 holes worden gespeeld op de PAR 3 baan.

Groepen vanaf 13 personen kunnen een verzoek indienen bij via info@almeerderhout.nl voor een gastwedstrijd. Kleinere groepen kunnen rechtstreeks bij de receptie reserveren (2 weken van te voren).

Alle gastwedstrijden vallen onder de Algemene Voorwaarden voor evenmenten

Algemene voorwaarden voor evenementen

Meer informatie voor het houden van gastwedstrijden en clinics

Klik hier voor de tarieven van gastwedstrijden en clinics

 

Clinic

Een clinic is een ontspannen en tegelijkertijd intensieve kennismaking met de golfsport in groepsverband. De verschillende slagen worden onder leiding van ervaren professionals geoefend en veelal met een afsluitend wedstrijdje op de Par-3 baan in de praktijk gebracht.

U kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

  • Basis Experience: o.a. oefenen van putten, chippen, full swing (max. 8 deelnemers per Pro)
  • Vervolg Experience: meer individuele aandacht en persoonlijke aanwijzingen, pitchten en bunkers basics, individuele scorekaarten (maximaal 8 deelnemers per Pro)
  • De bijna GVB Experience: spelen van examen holes in de grote baan, regel kennis en etiquette in de baan, swinganalyse per groep (maximaal 6 deelnemers per Pro)
  • De naar een lagere handicap Experience: individuele swinganalyse, shortgame analyse, basics in balvluchten doornemen, course management (maximaal 4 deelnemers per Pro)

Voor meer informatie en/of reserveringen over gastwedstrijden en clinics kunt u contact opnemen met het de afdeling Marketing & Communicatie via 036-5219132 of info@almeerderhout.nl.