036-5219160

HOSPITALITY

Bent u lid van één van de onderstaande golfclubs in de Hospitality Chain? Dan kunt u met korting golfen bij Golfclub Almeerderhout!
Bekijk bij actuele greenfee bij de tarieven. 

  • Greenfeespelers zijn welkom op de 27 holes-baan met een geldig NGF-pas / EGA-handicapbewijs.
  • Het is mogelijk van tevoren een starttijd te reserveren bij de receptie. Dit kan vanaf twee weken van tevoren via telefoonnummer 036-52 191 60.

Golfclubs in de Hospitality Chain:

De club van 27

Golfclub Almeerderhout maakt deel uit van de Club van 27 en heeft met de deelnemende golfbanen een zogeheten Hospitality Chain afgesproken. Dit betekent dat leden van deze clubs over en weer tegen het geldende hospitality-tarief kunnen spelen. Check altijd voor de zekerheid de voorwaarden op de website van de betreffende club. Het kan voorkomen dat u niet iedere dag van de week tegen het hospitality-tarief kan golfen.

U bent derhalve als lid van de volgende golfclubs van harte welkom op Golfclub Almeerderhout: Anderstein, Zeewolde, Princenbosch, Heelsum, De Batouwe en Haarlemmermeersche.

De Club van 27 is ervan overtuigd dat deze samenwerkingsregeling meerwaarde oplevert voor de leden van de aangesloten golfclubs. Naast het feit dat het leuk is om gelijkgestemde golfers te mogen ontvangen op onze mooie baan kunnen ook onze leden genieten van zes andere banen in Nederland.