036-5219160
0 items

GOLFACADEMY

De pro’s van de Golfacademy Almeerderhout hebben bij elkaar maar liefst 75 jaar professionele praktijkervaring in huis. Of het nu gaat om introductielessen voor de prilste jeugd tot het begeleiden van topspelers, het organiseren van bedrijfsdagen of een complete clinic: onze ervaringsdeskundigen beheersen alle onderdelen die je van gepassioneerde golfpro’s mag verwachten.

Geen mens is gelijk. Gelukkig maar, want anders zou de wereld er knap saai uitzien. Mensen verschillen. Niet alleen in lichaamsbouw, maar ook in ambitieniveau. Puur spelen voor de pret of onderweg naar single handicap? Dat is een groot verschil, maar bij Golf Academy Almeerderhout zijn alle golfers die hun spel willen verbeteren aan het juiste adres.

Voor beginners en gevorderden

Geen swing is gelijk. Dat geeft ook niet. Wij kijken naar fysieke mogelijkheden in combinatie met swingwetten. Hierbij maken wij gebruik van high speed videoapparatuur, de perfecte professionele apparatuur om jouw swing op maat te realiseren.
Onze faciliteiten, vlakbij de 27 holes van de ‘grote baan’ plus de 9 holes van de Par 3-baan, vormen het ideale oefenterrein. Behalve een prachtige Driving range beschikken we over oefengreens voor putten, chippen, pitchen en bunkerschoten. Naast de gedeeltelijk overdekte drivingrange (met verlichting!) bestaat ook de mogelijkheid om van gras te trainen. Kom eens kijken. Geheel vrijblijvend. Als het aan ons ligt, sla jij straks je slag!