036-5219160
0 items

Faciliteiten

Bij de driving range treft u onze Golfacademy. Voor golfers van alle niveau’s biedt onze Golfacademy een uitgebreid scala aan golflessen voor alle facetten van het golfspel. 

In het multifunctionele clubhuis – met op de begane grond twee luxe kleedkamers voor heren en dames, het secretariaat, de receptie en de golfshop van Foregolfers – is op de eerste verdieping het restaurant gevestigd. Naast twee toiletgroepen bevinden zich hier ook drie vergaderruimtes. Aan de andere kant van het terras van Grand-Café ’t Hout heeft Golf Fitness en Fysio zijn intrek genomen.

Grand-Café ’t Hout is dagelijks geopend voor horeca, à la carte en/of besloten partijen. In een sfeervolle entourage, waar u in de zomermaanden vanaf het grote zonovergoten terras een prachtig uitzicht heeft op de slothole van IJmeer (links) en Markermeer (midden) en geniet u van een ruime keuze aan heerlijke gerechten. U kunt hier niet alleen terecht voor een heerlijk kopje koffie of goed glas wijn, maar ook voor bijvoorbeeld een wrap, een frisse salade, een wisselende dagschotel of de heerlijke special van de Chef.