036-5219160
0 items

GASTEN

Greenfeespelers en introducés

Greenfeespelers zijn welkom met een geldig EGA-handicapbewijs.
Het is mogelijk van tevoren een starttijd te reserveren bij de receptie. Dit kan vanaf twee weken van tevoren via telefoonnummer 036-52 191 60 (na 14:00 uur). Voor een snelle afhandeling bij de receptie vragen wij u uw NGF-pas voorhanden te hebben.

Een lid van Golfclub Almeerderhout kan gedurende de hele dag introduceren, waarbij geldt dat het lid dat introduceert moet meespelen.  Het lid van Almeerderhout is verantwoordelijk voor toepassing van de golfregels en etiquette door zijn/haar introducé.
Een introducé mag vijf maal per jaar worden uitgenodigd om tegen het introductietarief te spelen, ongeacht met wie hij/zij meekomt. De introducé speelt met en in dezelfde flight als het introducerende lid van Golfclub Almeerderhout. Per lid kunnen maximaal drie mensen mee spelen tegen het introductietarief. Vanzelfsprekend neemt uw introducé de NGF-pas mee voor een snelle afhandeling bij de receptie.

27 holes-baan

Een golfer op de grote baan heeft minimaal een EGA-handicapbewijs met tenminste handicap 54 nodig. De maximale flighthandicap is 108.

Par 3-baan

Het zelfstandig spelen op de 9 holes Par 3-baan is mogelijk voor personen die in het bezit zijn van een door een golfpro van de Golfacademy Almeerderhout afgegeven baanpermissie.

Leden en niet-leden, die niet in het bezit zijn van een EGA-handicapbewijs of golfbaanpermissie  kunnen alléén onder leiding van een lid van Golfclub Almeerderhout (met minimaal een EGA-handicap met tenminste handicap 54) van de 9 holes Par 3-baan gebruik maken (maximaal twee introducés). 

Geen contant geld

Bij de receptie kunt u als gast van Golfclub Almeerderhout of als introducee van een lid alleen met een pinpas of creditcard betalen.