036-5219160
0 items

INFO GASTWEDSTRIJDEN EN CLINICS

 

Als u op zoek bent naar een uniek dagje uit met uw medewerkers, collega’s, vrienden of familie, dan is dit wel een uitgelezen mogelijkheid. Golfclub Almeerderhout biedt de deelnemers een onvergetelijke dag.
Ook de niet-golfers zullen, dankzij onze professionals, ontdekken waarom golfers altijd zo enthousiast zijn. En zo’n feestelijk golfuitje kan worden afgesloten met een 3-gangen diner in onze gezellige Grand Café ‘t Hout.

 

INTRODUCTIE GOLFCLUB ALMEERDERHOUT

Golfclub Almeerderhout biedt een aantrekkelijke baan  van circa 120 hectare op geonduleerd terrein. De baan is gelegen in een afwisselend bos/weidegebied. Uitdagend vanwege de vele dog-legs, de waterpartijen, de vele bunkers en de onvoorspelbare wind. De grote greens worden op veel plaatsen bewaakt door bunkers.
De 9-holes Par 3-baan is uitermate geschikt voor onder andere een gezellige wedstrijd in combinatie met een golfclinic voor de beginnende golfers.

Clubhuis faciliteiten

Golfclub Almeerderhout beschikt over een ruime parkeergelegenheid en goede clubhuis-faciliteiten, zoals kleedkamers voorzien van douches, wastafels, haardroger, handdoeken en gastenlockers.
Tevens is er een separate vergaderruimte, alsmede een mogelijkheid een gedeelte van het restaurant af te schermen voor bijvoorbeeld presentaties en vergaderingen.

Het uitstekende restaurant biedt plaats aan ruim tachtig gasten, wordt er gebruik gemaakt van een lopend buffet dan ligt de capaciteit hoger. Er is een gezellige bar met uitzicht op de eerste en laatste holes, een groot zonneterras en een gezellige lounge. Het verzorgen van lunchpakketten, à la carte lunches of diners, barbecue, het genieten van een buffet of een van tevoren vastgesteld menu behoren tot de vele mogelijkheden. 

Vereniging

Golfclub Almeerderhout is opgericht in 1986 als vereniging van en voor de leden.

Baan

De baan beschikt over 27 holes, drie combinatie aan 18 holes, elk met een Par 72. Er is tevens een 9 holes Par 3-baan en ruime oefenfaciliteiten zoals een Driving range, oefengreens en een chipping area met oefenbunkers.

 

CLINIC

Een Clinic is een ontspannen en interessante kennismaking met de golfsport, die in groepsverband wordt gehouden. Hierbij wordt lesgegeven door een of meerdere ervaren professionals (Pro) van Golfclub Almeerderhout.

Tijdens de clinic komen verschillende technieken van het golfen aan de orde. Het Almeerderhout Pro Team biedt de volgende golf experiences aan:

Clinic van 2 uur

De groep krijgt les van één of meerdere Pro’s om het volgende te oefenen:

 • Putten
 • Chippen
 • Full Swing

Clinic van 3 uur

De groep krijgt les van één of meerdere Pro’s om het volgende te oefenen:

 • Putten
 • Chippen
 • Full Swing
 • En een uur het geoefende op de Par3-baan in de praktijk brengen

Tarieven clinics

 • Clinic van 2 uur: € 45,- per persoon
 • Clinic van 3 uur: € 65,- per persoon

Tarieven per deelnemer aan clinics zijn inclusief gebruik van golfballen, clubs en begeleiding.
Genoemde tarieven zijn inclusief BTW.

Algemeen

Het programma van de clinic kan in overleg met de organisatie en/of professionals worden aangepast aan de individuele wensen van de clinic-organisator mits vooraf doorgesproken en overeengekomen.
Voor programma’s, afwijkend van de Basis-/Vervolg Experience worden de tarieven op basis van het gewenste vastgesteld en overeengekomen.

 

GASTWEDSTRIJD

Een gastwedstrijd is een golfwedstrijd waaraan golfspelers deelnemen, die minimaal in het bezit zijn van een geldig handicapbewijs. Zij wordt gespeeld op de 27 holes-baan of op de Par3-baan.

Starttijden

Reserveringen zijn mogelijk op maandag tot en met vrijdag.

Tarieven

Zie deze pagina.

Aanvullende opmerkingen:

 1. De prijzen van de gastwedstrijden zijn inclusief een buffer voorafgaand van en aansluitend aan de wedstrijd
 2. Ruim van te voren vast te leggen
 3. Er spelen geen  andere spelers tussendoor, dus de baan is alleen voor u en uw gasten
 4. Indien gewenst kunnen wij scorekaarten op naam voor u verzorgen
 5. Bij groepen kan er een gastvrouw/heer aanwezig zijn om u bij te staan bij de ontvangst, het starten en marshalling gedurende de wedstrijd
 6. Genoemde tarieven zijn inclusief BTW
 7. Eventuele consumpties van de horeca, lunches, diners enz. zijn niet inbegrepen (tenzij anders vermeld) en dienen direct met de horeca te worden besproken en afgerekend
 8. Een shotgun kan plaatsvinden na toestemming van het bestuur

Verloop van de aanvraag:

Na ontvangst van uw aanvraag mailen wij u een offerte welke minimaal twee weken geldig blijft tot uiterlijk één maand. Na ontvangst van de door u getekende offerte zenden wij u een bevestiging met aanvullende gegevens. Mocht u geen gebruik maken van de offerte dan vernemen wij dit ook graag van u.

Algemene voorwaarden:

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden voor Evenementen