036-5219160
0 items

PROGRAMMA’S

De trainingsprogramma’s voor de jeugd zijn er voor iedere leeftijd en elk niveau. Wil je gewoon een lekker in beweging zijn of heb je ambities om een topspeler te worden? Kies het trainingsprogramma dat bij je past!

Kosten

De kosten van de trainingsprogramma’s voor de jeugd worden gelijk verdeeld tussen de deelnemer en de club. Ieder betaalt de helft!
Het golfseizoen bij de jeugdopleiding loopt van september t/m juni. Op elk moment instappen is altijd mogelijk. De bijdrage wordt dan evenredig berekend.

Deelnemersbijdrage:

  • Superguppies: € 265,-
  • Golfbasics: € 286,-
  • GolfXtra: € 540,-

Als een jeugdspeler nog in het eerste deel van het ‘opleidingstraject’ is kan hij/zij nog niet op de grote golfbaan spelen. Om zich wel te kunnen ontwikkelen zal de speler meedoen aan het Chippie-jeugd trainingsprogramma, wat mogelijkheid geeft tot het gebruik van de oefenfaciliteiten en onder begeleiding spelen op de Par3 baan. Dan betaalt de speler alleen de eigen bijdrage aan het trainingsprogramma en is clublidmaatschap nog niet nodig. Heeft de jeugdspeler in het trainingsprogramma baanpermissie behaald dan wordt het jeugdlid. De contributie is € 275,- per jaar. Hiermee kan hij/zij onbeperkt gebruik maken van alle faciliteiten op golfclub Almeerderhout.

Proefles

Nieuwsgierig geworden? Meld je dan per e-mail aan voor een gratis proefles, zonder verplichtingen!

Materiaal

Geen eigen materiaal? Geen probleem! De club leent voor € 75 een (beperkt) aantal goede leensets uit.  De speler mag de set het hele seizoen bij zich houden om te oefenen op de oefenfaciliteiten.

GOLFXTRA

Trainingen met de groep, zelf oefenen, spelen van wedstrijden. Hier draait het om een actieve speler in de leeftijd van 7 t/m 21 jaar, die graag iedere week wil trainen. En daarnaast ook zelf aan de slag gaat op de golfbaan. De trainingen zijn op donderdagavond met wekelijkse bijeenkomsten (m.u.v. de schoolvakanties). Daarnaast gaan we frequent gebruik maken van de fitnessruimte in het torentje op onze club.

GOLFBASICS

Golf voor jeugd in de leeftijd van 7 t/m 21 jaar die in eigen tempo en met leeftijdsgenoten wil leren golfen. De kids maken kennis met golf, leren de golftechniek en gaan die in het spel gebruiken. De trainingen zijn één keer per twee weken op donderdag, zaterdag of zondag (m.u.v. schoolvakanties).     

SUPERGUPPIES

Golf voor de allerkleinsten in de leeftijd van 4 t/m 7 jaar! De SuperGuppies maken spelenderwijs kennis met golf. Ze gaan met elkaar oefenen en spelen en zijn lekker buiten bezig. De SuperGuppies trainen op zaterdagochtend van 9 tot 10 uur (m.u.v. schoolvakanties).