036-5219160
0 items

Stagevacature Marketing & Communicatie

Golfclub Almeerderhout zoekt een stagiair op de afdeling Marketing en Communicatie vanaf september 2023

Opdracht en functieomschrijving

Een van de aandachtspunten van onze golfclub en de NGF is het aantrekken van meer golfers in de leeftijd van 25 tot 50 jaar. Om dit te bereiken dient een marketingplan te worden opgesteld, welke moet leiden tot het  organiseren van meerdere campagnes en helpen we onze golfclub toegankelijker te maken voor deze doelgroep en de golfsport.
Belangrijk onderdeel hierin is de door de NGF opgezette marketingcampagne “Welcome to the club”. Afstemming met de NGF is een belangrijk onderdeel hiervan. 

Om ons hierbij te helpen zoeken we een zelfverzekerde duizendpoot, die tijdens zijn/haar stage zelfstandig een marketingplan voor de golfclub te ontwikkelen op basis van de visie 2023-2025 van het bestuur en daarnaast diverse golfpromotie-activiteiten en winacties gaat coördineren en uitvoeren in samenwerking met de pro’s en diverse wedstrijdcommissies. Je ontwikkelt binnen het marketingplan verschillende marketingprojecten en -campagnes en denkt mee over nieuwe concepten en werkt de plannen verder uit.

Wat zoeken wij, wat bieden wij

We zijn op zoek naar een tweede- of derdejaars hbo-stagiair(e) die flexibel is en initiatieven toont. Je hebt een hands-on-mentaliteit, passie voor (golf)sport, marketing én ideeën hoe de toegankelijkheid van golf te verbeteren. Je bent 3 tot 5 dagen per week beschikbaar, waarbij je de mogelijkheid hebt om te werken aan een opdracht van jouw opleiding. Je ontvangt een stagevergoeding van € 250,- per maand. Deels werken vanuit huis behoort ook tot de mogelijkheden.

Hier kom je terecht

De golfclub Almerderhout is ca. 1.900 leden groot en is onderdeel van de  NGF welke ruim 420.000 golfers vertegenwoordigt die lid zijn bij een van de 273 aangesloten golfclubs. Je wordt onderdeel van het team Marketing, Communicatie en Content. De backoffice organisatie bestaat uit een kleine groep van medewerkers. Voor de medewerkers worden golflessen georganiseerd en worden regelmatig wedstrijden georganiseerd.

Reageren

Ben je enthousiast? Solliciteer dan door jouw motivatiebrief met cv te mailen naar Thijs Snoeijs, Secretaris via: secretaris@almeerderhout.nl. Heb je nog vragen over de stagevacature bel dan naar 06 – 13936575.