036-5219160
0 items

Afgelopen zondag heeft de Almeerderhoutse jeugd zich met ouders verzameld voor de Jaarlijkse Kickoff van het golfjaar.

Het motto voor de jeugd van Almeerderhout is dit jaar: DRIVE OUR FUTURE! 

Met meer dan 65 ouders en jeugdleden hebben we alle oude records voor deelname gebroken. Vooraf was er een wedstrijd voor alle deelnemers op de Par3-baan. Daarna was het tijd voor Chippie-gebak en limonade.

Natuurlijk werden alle Pro’s van Almeerderhout voorgesteld want zij gaan de jeugd lessen op de verschillende niveaus verzorgen. (Marald, Marcel, Tom, Charlotte en Margriet) 

Tijdens de presentatie vertelden de voorzitter van onze jeugd Marcel Aldewereld en onze (jeugd)Pro’s Margriet Kragten en Charlotte Lemstra alles over het buitengewoon ambitieuze jeugdplan. Immers er zijn nog nooit zoveel activiteiten voor de jeugd gepland als in 2023! (JeugdCompetitie, Maandbekers, Jeugd Kampioenschappen Par3 en Lange Baan, Golfsixes, NGF Jeugd Open Dag, Jeugdkamp, Bowlen, Schaatsen en nog veel meer). 

We zijn het jaar al begonnen met het succesvolle Glow in the Dark Jeugd met ook weer een record aantal deelnemers.

De volgende activiteit is ook bijzonder want onze Businessclubleden gaan het op vrijdag 7 april opnemen tegen onze jeugdleden! De Businessclub sponsort het drankje met een frietje met kroket en prijzen tafel na afloop!

DRIVE OUR FUTURE !