036-5219160

CLINIC

Bent u op zoek naar een uniek en gezellig dagje uit met uw medewerkers, collega’s, vrienden of familie? Dan is deze clinic de perfecte keuze! Een clinic is een ontspannen én boeiende kennismaking met de golfsport in groepsverband. Onder begeleiding van ervaren professionals leert u de fijne kneepjes van verschillende slagen. Golfclub Almeerderhout zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Sluit deze feestelijke dag af met een heerlijk diner in ons gezellige Grand Café ‘t Hout en geniet na van de hoogtepunten.

Bij een clinic maakt u op een ontspannen manier kennis met de golfsport, terwijl u ook lekker bezig bent. U oefent verschillende slagen onder leiding van onze deskundige professionals en kunt deze meteen in de praktijk brengen tijdens een wedstrijdje op de Par-3 baan.

U kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

  • Clinic van 2 uur: Oefenen van putten, chippen en full swing
  • Clinic van 3 uur: Na de clinic van 2 uur een uur de Par3-baan in om het geoefende in de praktijk te brengen

Tarieven

  • Clinic van 2 uur: € 45,- per persoon
  • Clinic van 3 uur: € 65,- per persoon

Tarieven per deelnemer aan clinics zijn inclusief gebruik van golfballen, clubs en begeleiding.
Genoemde tarieven zijn inclusief BTW.

Mogelijkheden

Het programma van de clinic kan in overleg worden aangepast aan de individuele wensen van de clinic-organisator mits vooraf doorgesproken en overeengekomen.

Bovendien kunt u uw arrangement uitbreiden met een borrel, lunch of diner, zodat we er een complete en onvergetelijke dag van maken.

Meer info

Voor meer informatie en/of reserveringen over gastwedstrijden en clinics kunt u contact opnemen met het de afdeling Marketing & Communicatie via 036-5219132 of info@almeerderhout.nl.