036-5219160
0 items

Kijk uit voor greenkeepers!

Er wordt weer hard gewerkt aan het onderhoud van de baan. Voor nu is dat soms vervelend voor de golfer. Maar straks hebben we weer een goed bespeelbare en prachtige baan .

Laat de greenkeepers hun werk veilig doen is daarom ons thema.  

Focus voor je slaat, betekent letterlijk: houd in de gaten dat je geen gevaar vormt voor de greenkeepers die bezig zijn met hun werk in de baan.

Uiteraard moeten de greenkeepers de golfer in ogenschouw nemen, zodat deze zo prettig mogelijk kunnen golfen. Aan de andere kant moeten de golfers ook rekening houden met de greenkeepers.

Greenkeepers doen daarbij veel van hun werk voor dag en dauw zodat wij zo veel mogelijk ongestoord kunnen spelen. Maar er is veel te doen en soms moet dat werk gedaan worden terwijl wij al spelen. Greenkeepers houden in dat geval goed in de gaten of er spelers aan komen. En ze maken plaats voor jou zodra ze je zien en geven een teken wanneer je kunt slaan. Heb dus soms even geduld.

Het voorschrift is eenvoudig:
“Wacht met slaan totdat de greenkeeper je een teken geeft.”

Hiermee voorkom je ongelukken en creëren we voor greenkeepers de veilige werkomgeving waar ze recht op hebben. En vergeet niet: baanpersoneel gaat altijd voor!

Voor allen in de baan zeggen we: let op elkaar en veel plezier!