036-5219160

SLIGRO KLANTENKAART

Al jaren is Sligro een ‘stille’ sponsor van onze vereniging.

Als wij een mooi evenement op onze ‘Parel in de Polder’ hebben, komt Sligro Almere enkele keren per jaar, geheel onbezoldigd, een heerlijke snack bereiden voor de deelnemers. Van uitzonderlijke kwaliteit! Wat ooit begonnen is met een haring en een oester, is uitgegroeid tot amuses op sterren niveau.

En er is nog iets heel moois, wat met name de nieuwe(re) leden niet weten, en dat is de bonus die wij als vereniging van Sligro krijgen! Iedereen die ingeschreven is bij de KvK en een Sligro klantenkaart heeft, kan deze koppelen aan Golfclub Almeerderhout. Wij krijgen van Sligro een percentage over de omzet die deze pashouders inkopen. Wij krijgen om privacy redenen natuurlijk niet te weten wie wat inkoopt en voor hoeveel.

Het enige wat wij als vereniging krijgen is in januari een totaal bedrag over het jaar ervoor, en daarvan wordt een percentage op onze rekening gestort! Over 2022 was dit toch mooi rond de € 3600,00.

Dus wij willen alle leden, ook uit andere regio’s dan Almere, die een Sligro klantenkaart hebben, oproepen om dit klantennummer en tenaamstelling door te mailen naar bedrijven@almeerderhout.nl. Bijvoorbeeld door een scan van uw kaart door te mailen!

Regelmatig houdt Sligro Almere bijzondere proeverijen, zoals vrijdag 3 en zaterdag 4 november. Dan zal het thema Italiaans zijn en worden heerlijke hapjes en drankjes aangeboden om inspiratie op te doen. Regelmatig koppelt Sligro Almere daar een leuke actie aan, exclusief voor de (business)leden van Almeerderhout. Zoals een korting van 20% op de wijn inkoop. Of houden zij een speciale proeverij exclusief voor de leden van Almeerderhout, die worden dan via de Bedrijvencommissie hiervoor uitgenodigd. Ook de kaarthouders die regulier lid zijn en de kaart gekoppeld hebben ontvangen deze uitnodiging van de Bedrijvencommissie.

Dus nogmaals de oproep: Wilt u uw Sligro klantenkaart doorgeven?
Nog niet in het bezit van een Sligro klantenkaart? Stuur uw bedrijfsnaam, contactpersoon en contactinformatie en KvK nummer door naar bedrijven@almeerderhout.nl en wij verzorgen dat uw klantenkaart binnenkort klaar ligt in de winkel in Almere. Deze klantenkaart is natuurlijk ook te gebruiken in Hilversum, Utrecht, Amsterdam en waar dan ook. En u kunt twee inkoopgemachtigden opgeven, dan ontvangt u twee passen.

Hopelijk worden wij overstelpt met reacties,

Dank U wel!
Bedrijvencommissie Golfclub Almeerderhout