Reserveringsreglement

Januari, 2020

Voor de reserveringen hebben wij een aantal duidelijke spelregels opgezet om een ieder zo plezierig mogelijk te kunnen laten spelen. Vlot de baan in is tenslotte wat iedereen -meestal- graag wil. Klik hier voor een grote versie van het bestand.

Het online reserveren is er om de doorstroom te bevorderen en de drukte bij de receptie te beperken. Wij willen u dan ook nadrukkelijk vragen om daar maximaal gebruik van te maken. Reserveringen zijn op nagenoeg alle apparaten uit te voeren en natuurlijk op de zuilen naast de receptie. Heeft u vragen over het online reserveren, dan helpen wij natuurlijk altijd graag.

De receptiemedewerkers zullen zich aan deze regels houden. Wilt u s.v.p. geen onnodige druk op onze medewerk(st)ers uitoefenen en teleurstellingen voorkomen door de afspraken te respecteren.

Het reserveren van een starttijd is 2 weken van te voren mogelijk in het tweede halve uur van ieder uur.

Andere spelregels:

  • Greenfeespelers mogen afslaan van maandag tot en met zondag binnen de te reserveren starttijden. Voor reserveren bij voorkeur bellen na 14:00 uur.
  • Een introducé mag 5 x per jaar uitgenodigd worden om tegen introductietarief te spelen, alle dagen van de week, ongeacht met wie hij/zij meekomt. De introducé speelt met en in dezelfde flight als het introducerende lid
  • Captains van competitieteams kunnen van november tot en met maart maximaal 2 weken van te voren 2 starttijden reserveren voor hun team (uiteraard passend binnen de bovenstaande regeling). Naam van het team, de captain en het aantal spelers hierbij opgeven. Telefonisch na 14.00 uur.
  • De minimale eis voor speelvaardigheid voor introducés en greenfeespelers door de week is Clubhandicap 54 (GVB).
    Voor introducés is de minimale handicap op zaterdag en zondag Clubhandicap 54 (GVB).
  • Groepsreservering (vanaf 13 personen) kan worden aangevraagd bij het secretariaat, telefoon 036-52 191 32 of via e mail secretariaat@almeerderhout.nl.

Telefoonnummer receptie voor reservering starttijd na 14:00 uur: 036-52 191 60.

Almere, januari 2020