Golfclub Almeerderhout_header
 
Logo Par3_commissie
1e Wedstrijd Par 3 baan

Zondag 3 februari 2019 zijn we gestart met de eerste wedstrijd op de Par 3 baan.
Deze wedstrijd wordt iedere eerste zondag van de maand gespeeld! De zon scheen, het was koud en er waren wintergreens, toch hebben 28 spelers de kou getrotseerd om te komen spelen.
Wij waren erg blij dat er de eerste keer al zoveel spelers zich hadden opgegeven. Dat belooft wat de komende wedstrijden!

Lees verder

 
 
kalender 2019
Wedstrijdkalender 2019

Vanaf vandaag staat de wedstrijdkalender en voorwoord (waarin u belangrijke wedstrijdinformatie kunt lezen) op de website achter de ledenpagina. Gastwedstrijden/clinics en andere reserveringen worden in het seizoen weer wekelijks aan de nieuwsbrief toegevoegd.

 
 
wegwerkzaamheden
Werkzaamheden Waterlandseweg en Weerwatergebied

Houdt u rekening met werkzaamheden aan de Waterlandseweg en het Weerwatergebied als u Almeerderhout komt bezoeken.

Lees verder

 
 
578-de-golfregels-verleden-en-heden
Van de regelcommissie

Regel van de week: R 7: Bal zoeken, vinden en identificeren

Een speler mag binnen de grenzen van de redelijkheid gras, struiken, boomtakken etc wegbuigen of afbreken. Er is vervolgens geen straf wanneer het zoeken op een dergelijke manier de ligging van de bal verbetert.
In het zand moet na het vinden van de bal de oorspronkelijke ligging hersteld worden waarbij een stukje van de bal zichtbaar mag blijven.
7.4 Er is geen straf wanneer tijdens het zoeken de speler, zijn medespeler of zijn tegenstander de bal beweegt. De bal moet wel teruggeplaatst worden.
Wanneer na het vinden van de bal deze ge√Įdentificeerd moet worden is toestemming van de medespeler niet meer nodig, wel moet de bal eerst gemarkeerd worden voor deze opgenomen wordt. De bal mag niet, verder dan nodig voor de identificatie, schoongemaakt worden.