Golfclub Almeerderhout_header
 
AL_20190106_1612_9572_EOS 5D MII
Druk bezochte en sfeervolle nieuwjaarsreceptie!

Afgelopen zondag 6 januari vond de zeer drukbezochte en traditiegetrouwe nieuwjaarsreceptie plaats in het clubhuis. Vanaf 16:00u waren de leden en medewerkers van de club uitgenodigd om elkaar het allerbeste te wensen voor het nieuwe jaar. In de nieuwjaarstoespraak van de voorzitter Jan-Paul Mundt bedankte hij alle vrijwilligers, medewerkers en medebestuursleden voor hun bereidwillige inzet van het afgelopen jaar. Tevens werd ook de nieuwe horeca pachter voorgesteld: Lans & Mosmans VOF, de heren Sjors Lans en Bas Mosmans. Het bestuur wil via deze weg de leden nogmaals bedanken voor hun komst en Bas & Sjors en hun team bedanken voor het voortreffelijk verzorgen van de innerlijke mens.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie wordt zoals altijd de Presidents Trophy uitgereikt. De winnaar van de Presidents Trophy 2018 bij de dames is wederom geworden Femke van Soest. De winnaar van de Presidents Trophy 2018 bij de heren is geworden Stef Swagers. Jesper Vos werd de winnaar van de Presidents Trophy 2018 voor de jeugd.

Ook werd tijdens de nieuwjaarsreceptie de Golfer/ster van het jaar 2018 bekend gemaakt. Bij de dames werd Irma Hille en bij de heren werd Stef Swagers tot golfster/golfer van het jaar 2018. Jeugdgolfer van het jaar 2018 is geworden Jesper Vos.

Lees hier het hele artikel met foto’s

 
 
contributie
Contributie 2019

Het nieuwe jaar is weer begonnen en we pakken onze (drukke) werkzaamheden weer op. We genieten nog volop van het spel, want de echte winter laat op zich wachten.

Wilt u er naast deze bezigheden ook aan denken om de contributie zo spoedig mogelijk te betalen? Mocht u dit al hebben gedaan, dan danken wij u vriendelijk. U vindt de factuur in uw profiel op de website.

 
 
yoga
Yoga voor golfers; fit voor golf!

Afgelopen woensdag kon de toegezegde introductie van Yoga voor Golfers door Marianne Pot helaas niet doorgaan. Dit is verschoven naar woensdag a.s. rond 14:00 uur. 

 
 
golfregels
Van de regelcommissie

De regelcommissie heeft voor u de 25 meest belangrijke veranderingen van de Golfregels 2019 op een rijtje gezet.

Lees ze hier

 
 
open
Van de baancommissie

De afgelopen jaren en de komende jaren wordt er hard gewerkt aan het verbeteren van de baan door middel van prikken en bezanden (o.a. fairways, voorgreens e.d.). Al deze investeringen hebben er toe bijgedragen dat er in 2018 weinig baansluitingen zijn geweest:
• Gooimeer 10
• IJmeer 13
• Markermeer 12
• Par 3 baan 12
In totaal is de 27 holes baan 10x gesloten geweest.

Dit zijn positieve cijfers echter bieden cijfers uit het verleden geen garantie voor de toekomst.