Golfclub Almeerderhout_header
 
2019-1
Gelukkig nieuwjaar

Het bestuur en alle medewerkers wensen u een prettige jaarwisseling en een gezond en sportief 2019 !

Wij verwelkomen u graag op de nieuwjaarsreceptie zondag 6 januari om 16:00 uur.

 
 
kerst
Openingstijden tussen kerst en oud en nieuw

Op 29, 30 en 31 december is de horeca open maar de keuken gesloten.
Nieuwjaarsdag is het clubhuis dicht. Wel kan men gebruik maken van de baan en oefenfaciliteiten (weersafhankelijk) en is toegang tot de lockers mogelijk (alleen buitenom).

 
 
yoga
Yoga voor golfers; fit voor golf!

Begin het seizoen goed en zorg dat je fit de baan in gaat, dat zal je golfprestaties verbeteren, het plezier vergroten en blessures voorkomen.

Er zijn veel manieren om daarmee aan de slag te gaan. Wat met de beoefening van yoga op een rustige, subtiele manier bereikt wordt is o.a. behoud/opbouw van kracht in de spieren, lengte van de spieren, stevigheid van de botten, uithoudingsvermogen, longcapaciteit, bewegings-bereik. Het zal het golfspel zeer ten goede komen en ook de dagelijkse fitheid bevorderen.

Veel mensen denken dat yoga vooral over lenigheid gaat. Je been in je nek leggen, zo is het niet! Mensen zeggen dikwijls: "Oh, ik ben stijf, ik kan geen yoga doen." Dat is precies waarom ze juist wel yoga zouden moeten doen! Yoga is voor iedereen!

Lees verder

 
 
logo-almeerderhout-fc-met-jaartal
Nieuws van de nieuwe Par 3 commissie

Vanaf het seizoen 2019 gaat de nieuwe Par 3 commissie van start. De commissie bestaat uit Ans de Rooij en Tola Oversteegen.

Hierbij nodigen wij u uit om u in te schrijven voor deze maandelijks terug kerende wedstrijd op de 1e zondag van de maand, Par 3 baan – 9 holes. Het seizoen gaat van start met de wedstrijd op zondag 3 februari 2019.

Voorop staat de gezelligheid en “kruk en crack” spelen bij elkaar in de flight. Noteer zondag 3 februari 2019 alvast in uw agenda en wij hopen u te mogen verwelkomen.

Graag tot dan, Ans & Tola