Hospitality Chain

Golfclub Almeerderhout maakt deel uit van de Club van 27 en heeft met de deelnemende golfbanen een zogeheten Hospitality Chain afgesproken. Dit betekent dat leden van deze clubs over en weer tegen het geldende introductietarief kunnen spelen.

Deze onderlinge samenwerking is begonnen met vier golfclubs in 2010 en is met Golfclub Heelsum en GC Almeerderhout in 2011 uitgebreid naar zes golfclubs, die allen 27 holes hebben. De Club van 27 is daarna in juni 2012 uitgebreid met Golfvereniging De Batouwe en in september 2015 treedt De Haarlemmermeersche Golfclub als 8e deelnemer toe. Helaas heeft De Drentsche het lidmaatschap opgezegd per 1 januari 2021 en bestaat de Club van 27 uit zeven leden.

U bent derhalve als lid van de volgende Golfclubs van harte welkom op Golfclub Almeerderhout: Anderstein, Zeewolde, Princenbosch, Heelsum, De Batouwe en Haarlemmermeersche. De leden van deze clubs kunnen tegen introductietarief * voor € 42,50 18 holes en € 22,50 voor 9 holes golfen.

De Club van 27 is ervan overtuigd dat deze samenwerkingsregeling meerwaarde oplevert voor de leden van de aangesloten golfclubs. Naast het feit dat het leuk is om gelijkgestemde golfers te mogen ontvangen op onze mooie baan kunnen ook onze leden genieten van zes andere banen in Nederland.

Wij wensen u veel plezier op onze golfclub.

Het bestuur en de leden van Golfclub Almeerderhout

• weekenden en feestdagen kunnen uitgesloten worden, kijk hiervoor op de website van de deelnemende clubs.