Clinics en gastwedstrijden

De baan en overige faciliteiten zijn uitermate geschikt voor het houden van gastwedstrijden en clinics, al dan niet in combinatie met lunch of diner. Golfclub Almeerderhout biedt hiervoor dan ook mogelijkheden voor zover de bezetting van de baan dit toelaat. In verband met de grote belangstelling is vroegtijdig reserveren van belang.

Gastwedstrijden
Een gastwedstrijd is een golfwedstrijd waaraan golfspelers deelnemen, die minimaal in het bezit zijn van handicap 54. Zij wordt gespeeld op de 27-holes baan.

Groepen vanaf 13 personen kunnen een verzoek aanvragen bij het secretariaat voor een gastwedstrijd. Kleinere groepen gaan rechtstreeks bij de receptie (3 weken van te voren).

Wanneer u een gastwedstrijd wilt organiseren kunt u contact opnemen met het secretariaat voor beschikbare tijden en tarieven: telefoon 036-5219132, e-mail: secretariaat@almeerderhout.nl

Clinic
Een clinic is een ontspannen en tegelijkertijd intensieve kennismaking met de golfsport in groepsverband. De verschillende slagen worden onder leiding van ervaren professionals geoefend (verkorte clinic) en veelal met een afsluitend wedstrijdje op de Par-3 baan in de praktijk gebracht (normale clinic).

Men kan kiezen uit de volgende mogelijkheden:

  • Basis Experience: o.a. oefenen van putten, chippen, full swing (max. 10 deelnemers per Pro)
  • Vervolg Experience: meer individuele aandacht en persoonlijke aanwijzingen, pitchten en bunkers basics, individuele scorekaarten (maximaal 8 deelnemers per Pro)
  • De bijna GVB Experience: spelen van examen holes in de grote baan, regel kennis en etiquette in de baan, swinganalyse per groep (maximaal 6 deelnemers per Pro)
  • De naar een lagere handicap Experience: individuele swinganalyse, shortgame analyse, basics in balvluchten doornemen, course management (maximaal 4 deelnemers per Pro)

 

Voor meer informatie en/of reserveringen kunt u contact opnemen met het secretariaat op het telefoonnummer 036-5219132. Uiteraard is het ook mogelijk om via e-mail uitgebreide informatie aan te vragen. Mailt u naar secretariaat@almeerderhout.nl