Bezoekersregeling

Corona update februari 2021

De baan is exclusief open voor leden. Reserveringen van greenfeespelers kunnen wij tot nader order helaas niet faciliteren.

Greenfeespelers
Greenfeespelers zijn welkom met een geldig EGA-handicapbewijs of Clubhandicap 54 (golfvaardigheidsbewijs).
Het is mogelijk van tevoren een starttijd te reserveren bij de receptie. Dit kan vanaf 1 week van tevoren, via telefoonnummer 036-52 191 60 (na 14:00 uur). Denkt u aan uw NGF pas voor een snelle afhandeling bij de receptie.

Introducés
Een lid van Golfclub Almeerderhout kan gedurende de hele dag introduceren, waarbij geldt dat het lid dat introduceert moet meespelen. Het is mogelijk van tevoren een starttijd te reserveren bij de receptie, dit kan vanaf 2 weken van tevoren.
Een introducé mag 5x per jaar worden uitgenodigd om tegen het introductietarief te spelen, ongeacht met wie hij/zij meekomt. De introducé speelt met en in dezelfde flight als het introducerende lid van Golfclub Almeerderhout. Per lid kunnen maximaal 3 mensen mee spelen tegen het introductietarief. Vanzelfsprekend neemt uw introducé de NGF pas mee voor een snelle afhandeling bij de receptie.

Par-3 baan
Het zelfstandig spelen op de 9 holes Par 3-baan is mogelijk voor personen die in het bezit zijn van een Clubhandicap (golfvaardigheidsbewijs) en die beschikken over golfbaanpermissie of baangeschiktheidstoets.
Leden en niet-leden, die niet in het bezit zijn van een Clubhandicap (golfvaardigheidsbewijs), golfbaanpermissie of baangeschiktheidstoets kunnen alléén onder leiding van een lid van Golfclub Almeerderhout met minimaal Clubhandicap van de 9 holes Par 3-baan gebruik maken (maximaal 2 personen). Het lid van Almeerderhout is verantwoordelijk voor toepassing van de golfregels en etiquette door zijn/haar introducé.
Het is mogelijk van tevoren een starttijd te reserveren bij de receptie. Dit kan vanaf 2 weken van tevoren.