Bedrijfslidmaatschap en/of Partnership

Al ruim 30 jaar vormen bedrijven een vaste waarde van Golfclub Almeerderhout. De golfclub vindt het een verrijking dat ondernemingen deel blijven uitmaken van het ledenbestand. Om dit te realiseren bestaat er de mogelijkheid een bedrijfslidmaatschap of een partnership aan te gaan. In beide gevallen wordt het bedrijf lid van de (informele) businessclub.

Het bedrijfslidmaatschap geeft recht op één of twee wildcards. Per wildcard mag éénmaal per dag worden gespeeld.

De Bedrijvencommissie organiseert door het jaar heen de volgende activiteiten voor de businessclub:

  • Er worden vijf 18-holes wedstrijden gehouden voor het kampioenschap van de businesscompetitie. Iedere wedstrijdronde kan een businesslid gratis een relatie laten meespelen. Sportief gedrag en sociaal contact zijn bovengeschikt aan de strijd om de wisselbeker. Onze trouwe deelnemers staan bovendien garant voor een ontspannen en gezellige sfeer en een hoge opkomst.
  • Als afsluiting van de competitie verzorgt de Bedrijvencommissie de traditionele, geheel verzorgde bedrijvendag. Een mooie happening, eerst in de baan, daarna in Grand-Café ’t Hout. Vóór de lunch worden de winnaars van de competitie en de Rabobank Birdiebokaal gehuldigd. Na een wedstrijd (shotgun) wordt de golfdag afgesloten met een voortreffelijk diner.
  • De winnaars van de businesscompetitie spelen om het kampioenschap van de bedrijven die deel uit maken van de Hospitality Chain. Hieraan doen de businessclubs van Almeerderhout, Anderstein, de Batouwe, de Haarlemmermeerse, de Heelsumse, Princenbosch en Zeewolde mee. De wedstrijd wordt in 2021 gespeeld op de baan van Zeewolde.
  • Tijdens de winterperiode houden wij contact met elkaar door onder andere het organiseren van 9-holes wintergolfwedstrijden, zo nu en dan aangevuld met een interessante spreker.

 

Van onze businessleden verwachten wij dat zij maximaal deelnemen aan de activiteiten die de Bedrijvencommissie (bijna) maandelijks organiseert.

Ieder bedrijfslid heeft recht op een naamsvermelding op de website en een plaquette in het clubhuis.

De leden van de businessclub hebben, onder voorwaarden, de mogelijkheid mee te doen aan wedstrijden die de vereniging organiseert en kunnen gebruik maken van de voordelen die de Hospitality Chain biedt (spelen tegen een gereduceerd tarief).

Het is uiteraard ook mogelijk een partnership aan te gaan. In dit geval worden voor bedrijven op maat speciale pakketten samengesteld.

Bent u geïnteresseerd? Neem gerust contact op met het secretariaat, telefoon: 036 – 52 191 32 of één van de leden van de Bedrijvencommissie:
– Henk de With: 06 – 53 79 16 60
– Chris van de Vooren: 06 – 53 16 03 59
– Vincent van Haren: 06 – 21 86 24 35

In een persoonlijk gesprek informeren wij u graag over de mogelijkheden voor u op onze fraaie baan.