036-5219160
0 items

Aanvraag Golfdag/Clinic

Hieronder kunt u uw wensen aangeven voor uw golfdag of clinic. Vul het formulier in en binnen 3 werkdagen krijgt u van ons bericht.

In dringende gevallen, vul dan toch het formulier in, en zijn we bereikbaar via 036 52 191 32 (keuze marketing en events), aanwezig op maandag, woensdag en donderdag.

Bij de omschrijving staan de horeca-arrangement keuzes uitgeschreven, zodat u meer informatie heeft bij uw keuze.

Bent u lid van Golfclub Almeerderhout

Wilt u uw dag compleet maken met een horeca-arrangement?

Keuze buffet

Drankconsumpties bij horeca-arrangement

Gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden? Bekijk de Algemene Voorwaarden voor Evenementen

2 + 10 =

OMSCHRIJVING VAN DE HORECA-KEUZES

Lunchpakket
  • 2 bolletjes ham/kaas
  • candybar (zoals Mars of Snicker)
  • flesje water

Uitgebreid:

  • met banaan
Lunchtrio
  • Pistolet met kaas of ham
  • Soep van de dag
  • Broodje kroket
  • Melk en jus d’orange in karaf op tafel
Lunchbuffet
  • Melk, karnemelk en jus d’orange
  • Bananen of appels in fruitmand
  • Oerbroden en bolletjes, wit en bruin
  • Ham, kaas, brie en kipfilet
  • Honing
  • Tomaatjes gesneden
  • Komkommer gesneden
  • Soep van de dag
  • Rundvleeskroket
  • Koude pastasalade
  • Gekookte eitjes
  • Boter
  • Papieren zakjes om eventueel iets in mee te nemen
Uitgebreid lunchbuffet met al het bovenstaande en extra: 
  • Luxe broodbeleg (zalm, parmaham etc.
  • Verse sapjes
  • Yoghurt met fruit
  • Luxe kazen ( brie, camembert etc.)
Indisch buffet
  • Jasmijn rijst
  • Nasi Goreng (vegetarisch)
  • Rendang (rund)
  • Saté ajam (kip)
  • Sambal Goreng (boontjes)
  • Gado Gado (groentes met lichte satesaus)
  • Sambal Telor (eieren)
  • Atjar Ketimun (komkommer)
  • Kroepoek
  • Seroendeng (pinda’s)
  • Sambal
Dessert:
  • ⁠Spekkoek en vanille-ijs
Uitgebreid: Indisch buffet met extra:
  • Babi ketjap (varken)
  • ⁠Spekkoek en vanille-ijs
Chinees buffet

Warm:

  • Mihoen
  • Rijst
  • Tjap tjoy
  • Kabeljauw zoetzuur
  • Babi pangang

Koud:

  • Kroepoek
  • Komkommer salade
  • Chinese koolsalade
  • Atjar
Met dessert:
  • Lychees met vanille-ijs
Uitgebreid: Chinees buffet met extra:
  • Foe yong hai
  • Lychees met vanille-ijs
Frans buffet

Warm:

  • Aardappelgratin
  • Ratatouille
  • Bouillabaisse
  • Coque au vin

Koud

  • Salade nicoise
  • Aardappel witlof
  • Chevre salade
  • Brood, smeersels‌
Met dessert:
  • ⁠Dame Blanche, vanille-ijs met chocoladesaus
Uitgebreid: Frans buffet met extra:
  • Boeuf bourguignon
  • ⁠Dame Blanche, vanille-ijs met chocoladesaus
Italiaans buffet

Warm:

  • Geroosterde aardappelen
  • Tortellini, ricotta, spinazie
  • Gehaktballetjes, tomatensaus, mozzarella
  • Siciliaanse vispan

Koud:

  • Tramezzini ham, kaas, mayo, champignons
  • Tramezzini tonijn, ei
  • Salade Caprese, mozzarella met tomaat
  • Brood, smeersels
Met dessert:
  • ⁠Panna cotta met roodfruit
Uitgebreid: Italiaans buffet met extra:
  • Carpaccio met Parmezaanse kaas en rucola
  • ⁠Panna cotta met roodfruit
Mediterraans buffet

Warm

  • Provençaalse kriel
  • ⁠Geroosterde groente
  • Zalm, broccoli, knoflook
  • Kip, champignons, tomaat, witte wijn, olijven.

Koud:

  • Griekse salade
  • Caprese
  • Pasta pesto salade
  • Brood smeersels
Met dessert:
  • Pastel de nata met vanille-ijs
Uitgebreid: Mediterrans buffet met extra:
  • Albondigas, gehaktballetjes in tomatensaus
  • Pastel de nata met vanille-ijs
BBQ
  • Warm gerookte zalmzijdes met wasabi furikaki kruiden
  • Caesar salade met warm gerookte kip of vega
  • Spiezen van garnalen met knoflookolie
  • Scotch egg; met bacon gewrapte gehaktstaaf, vulling van ei en BBQ-glaze
  • Bavette van Black Angus-rund met chimichurri
  • Diverse salades en gegrilde groentes
  • Frites
  • Stokbrood
  • Smeersels/sauzen
Twee- of driegangendiner

VOORGERECHT:

  • Caprese met pesto-mayonaise en walnoot
    OF
  • Huisgemaakte tonijnsalade met zalm, kappertjes, rode ui, sla en kewpie-mayonaise
    OF
  • Carpaccio met pesto-mayonaise, gefrituurde kappertjes, walnoot en Parmezaanse kaas

HOOFDGERECHT:

  • Oosterse saté van gemarineerde varkenshaas, grove pindasaus, atjar tjampoer, kroepoek, frites en mayonaise
    OF
  • Schnitzel 240 gram met champignon- of pepersaus, frisse salade, frites en mayonnaise
    OF
  • Lekkerbek met remouladesaus, frisse salade, frites en mayonaise

DESSERT:

  • Spekkoek met vanille-ijs
    OF
  • Dame blanche

Bij een tweegangendiner kunt u kiezen uit een voorgerecht en een hoofdgerecht of een hoofdgerecht en een dessert.