Golf in september

Harken / vlaggenstok

In verband met Covid-19 zijn de harken uit de bunkers gehaald.

De regel hierbij is; speel de bal zoals hij ligt. Indien de bal in een voetstap of hoefspoor ligt, mag je plaatsen. En daarna bovengenoemde sporen met de voet of club egaliseren. De vlaggenstok altijd in de hole laten staan.

_______________________________

September brengt met zich mee dat er meer kans is op regen waarbij er bepaalde plekken in de baan deze hoeveelheden water niet aankan. Wees daarom extra voorzichtig met de handicarts en trolleys, probeer zoveel mogelijk deze natte plekken te vermijden en laat geen sporen achter.

De huidige maatregelen in verband met COVID-19 zorgen ervoor dat wij ons allemaal nog aan de regels moeten houden. Deze zijn;

 

De starttijden komen dagelijks beschikbaar waarbij er maximaal 2 weken vooruit gereserveerd kunnen worden. Verder geldt nog steeds dat; 

  • je gebruik maken kan van de kleedkamers en de douches;
  • je de bunkers weer moet aanharken, je de vlaggenstok weer uit de hole mag halen, de ballenwassers weer gebruikt kunnen worden en de watertappunten beschikbaar zijn. Na gebruik desinfecteer je deze items en je handen met zelf meegenomen gel of hygiëne doekjes. Laat die uiteraard niet slingeren op de baan maar neem ze mee.

Als er vragen zijn kan je deze altijd mailen naar secretariaat@almeerderhout.nl

NB: De vereniging behoudt zich het recht voor om leden die zich niet conformeren aan dit beleid, hun starttijden op te schorten of zelfs tijdelijk toegang ontzeggen tot de baan. Dit om misbruik van de situatie te voorkomen.