In de spotlights van de bedrijvencommissie

KBenP (Marcel Aldewereld)

KBenP levert diensten en producten op het gebied van informatiemanagement, digitale transformatie en IT. Wij zijn van oudsher thuis in documentbeheer en de hulpmiddelen daarvoor. Ook nu nog bieden wij advies en ondersteuning bij de inrichting van document- en archiefbeheer. Daarnaast ontwikkelt KBenP zoekoplossingen (enterprise search) om informatie beter doorzoekbaar te maken en bieden wij ondersteuning aan organisaties om meer datagedreven te werken, door middel van Business Intelligence en Data Analytics. Alle activiteiten zijn erop gericht om informatie en datasets op orde te brengen en bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Lees er meer over op onze website www.kbenp.nl. Onze professionals zijn u graag van dienst met hun energie en vakmanschap.

Dat ze bij KBenP ook nog kunnen golfen blijkt uit het feit dat het KBenP golfteam twee keer kampioen van de Businesscompetitie op Almeerderhout is geweest.