In memoriam

Afgelopen week hebben wij op 82 jarige leeftijd afscheid moeten nemen van Teun Stolte.
Teun Stolte, of meneer Stolte zoals wij hem altijd noemde, werd in 2002 benoemd tot lid van verdienste vanwege zijn enorme inzet voor de jeugd in de jaren 90 en begin 2000. Hij was nauw betrokken bij het eerste jeugdteam en het eerste heren team waar wij in die tijd deel van uitmaakte. Mede door zijn inspanningen promoveerde heren 1 voor de eerste keer in de clubgeschiedenis naar de hoofdklasse. Daarnaast was hij aanwezig bij alle competitiewedstrijden, clubwedstrijden en nationale kampioenschappen waaraan ‘zijn jongens’ meededen. Samen met zijn vrouw Marijke reisde hij stad en land af om de spelers van Almeerderhout aan te moedigen. Ook nam meneer Stolte Guido bij de hand op weg naar, en tijdens, zijn eerste jaren als professioneel golfspeler. Waar mogelijk was hij aanwezig bij elke Challenge Tour en European Tour wedstrijd die Guido speelde, zowel in Nederland als daarbuiten.
Wij zullen hem missen en kijken met veel plezier en dankbaarheid terug op de vele golfavonturen die we samen hebben beleefd.

Guido en Arnoud van der Valk