In de spotlights van de bedrijvencommissie

Flexvak (Ton Eijbergen)
Flexvak BV is een arbeidsbemiddelingsbureau dat zich onderscheidt door haar persoonlijke benadering en betrokken houding naar haar klanten en medewerkers. Ons kantoor is gevestigd in Amersfoort aan de Stadsring157a. Flexvak is opgericht in 2014 en voortgekomen uit de behoefte om meerdere disciplines in de arbeidsmarkt aan te kunnen bieden dan alleen maar ICT personeel (wat voorheen 15 jaar lang mijn vakgebied is geweest).

Via onze bekende labels leveren wij personeel in 5 branches:
• Flexvak Automotive (autobanden monteurs en automonteurs)
• Flexvak Services (call center, commercieel en administratief personeel)
• Flexvak ICT (helpdesk medewerkers en software ontwikkelaars)
• Flexvak Horeca (bedieningsmedewerkers, evenementen personeel)
• Flexvak Duurzaamheid (zonnepanelen en laadpalen installateurs)

Wij leveren gekwalificeerd personeel in heel Nederland. Tevens leiden wij zelf onze mensen op in de Flexvak Academy zodat onze medewerkers bij de opdrachten van onze klanten direct op het gewenste niveau kunnen instromen. Om meer te weten te komen over ons bedrijf en onze mensen, nodigen wij iedereen uit om onze websites te bezoeken en contact op te nemen voor het maken van een persoonlijke afspraak (al dan niet online).