Spaarprogramma Sligro t.b.v de clubkas 👍

Zoals een aantal leden al weten is er een hele leuke samenwerking tussen de golfclub Almeerderhout en de Sligro Almere.

Zo is het mogelijk Sligro passen te koppelen aan de golfclub Almeerderhout waardoor er voor iedere euro die met de gekoppelde passen bij de Sligro wordt uitgegeven automatisch een heel leuk percentage wordt gespaard.
De leden die hun pas al gekoppeld hebben aan de golfclub hebben in 2019 ruim € 2.300 bij elkaar gespaard voor de club.

Omdat de club de afgelopen tijd veel nieuwe leden heeft mogen verwelkomen, willen wij iedereen graag nogmaals uitleggen hoe makkelijk het is om de club te helpen.

Heb je al een Sligro pas mail dan een kopie van de klantenkaart naar bedrijven@almeerderhout.nl dan doen wij de rest. Het kost je niets en je merkt hier helemaal niets van.
Ben je ingeschreven bij de KvK en nog niet in het bezit van een Sligro pas dan kan de bedrijvencommissie deze voor je aanvragen.
Stuur je NAW gegevens met inschrijfnummer KvK en de naam/namen van de inkoop gemachtigde(n) naar bedrijven@almeerderhout.nl en wij zorgen dat jouw klantenkaart, gekoppeld aan Almeerderhout, wordt aangemaakt.

Ook houdt Sligro jaarlijks één of twee smakelijke presentaties speciaal voor de leden van GC Almeerderhout die een klantenkaart hebben en bij ons bekend zijn. De uitnodiging hiervoor ontvang je via de Bedrijvencommissie.

De Sligro hanteert strenge privacy regels. De club heeft geen inzage wie, wat en voor hoeveel inkoopt.

Wij hopen op veel reacties!