In de spotlights

Gévier (Arno Koelink)

Zeg je Gévier, dan zeg je sanitair, daar gaat ons hart sneller van kloppen. En dat al meer dan 75 jaar. Als sanitair-groothandel zijn wij de schakel tussen projectontwikkelaar, aannemer, installateur en eindgebruiker. We zorgen ervoor dat de realisatie van badkamer en sanitair zo soepel mogelijk verloopt. We noemen ons niet voor niets de badkamer-regisseur van Nederland.

Een specialist word je niet zomaar. Het begint bij keuzes maken, daaraan vasthouden en continue blijven verbeteren. Als specialist in sanitair is het onze dagelijkse kost. Daarom zijn we in staat echt mee te denken in het totale proces en zien we direct waar verbetering mogelijk is. Tot in het kleinste detail bij elk project.

Gévier is een zelfstandige handelsonderneming, maar wel onderdeel van de Rensa Family. Het voordeel? We maken gebruik van een ijzersterke logistieke organisatie met ongekende mogelijkheden. En niet onbelangrijk, wij zijn een familiebedrijf met continuïteit als hoogste prioriteit. En op weg naar Co2 neutraal. Wij onderscheiden ons hierin.