In de spotlights van de bedrijvencommissie

Open your potential

MK Leads (Iris Koning) is een advies- en trainingsbureau gespecialiseerd in vaardigheidstrainingen: Leiderschap, Commercie, Teamontwikkeling en Persoonlijke effectiviteit.

Wat we doen is te vergelijken met een “golftraining”. Een bedrijf of persoon geeft aan wat er nodig is voor verdere professionalisering, wij maken een incompany maatwerk programma (co-creatie met de klant). Daarnaast bieden we standaard open trainingen aan en staan coaches klaar om je individueel te helpen met een ontwikkelvraag.

Ons motto is “Binnen beginnen is Buiten winnen”. Onze klanten waarderen ons omdat wat we doen interactief en praktisch toepasbaar is.

Mede dankzij Corona geven we alle trainingen classroom en online. We kunnen met trots zeggen dat de deelnemers ook de online variant zeer waarderen. Onze visie is dat online en classroom trainingen naast elkaar zullen blijven bestaan.

Wij helpen graag met het ontwikkelen van competenties die afgestemd zijn op de gewenste verandering binnen organisaties en/of ontwikkelen van persoonlijke effectiviteit.

Als je meer wilt weten spreek ons gerust aan op de baan of ga naar www.mkleads.nl, mail of bel ons: info@mkleads.nl, 020-3052626.