NGF competitie 2020

Beste competitie spelers, leden,

Helaas is de competitie van dit jaar anders verlopen dan we allemaal hadden verwacht. Wij van de TC hebben nu al zin in volgend jaar en hopen dit natuurlijk samen met jullie als enthousiaste mede competitie spelers te gaan doen.

De competitie inschrijving staat weer open voor het jaar 2021 !!

Wij hopen natuurlijk, dat jullie je allemaal weer inschrijven, ook diegene die nog geen competitie heeft gespeeld en dit wel zou willen doen.

Wij vinden het terecht dat i.v.m. het niet doorgaan van de competitie, aan de personen die ingedeeld waren in een team voor 2020 en zich nu weer opgeven, voorrang wordt verleend bij het spelen in 2021.

Dit geldt overigens niet voor de teamindeling. De TC heeft het recht hiervan af te wijken, dus deze zou wel eens anders kunnen zijn dan dit jaar. Waarschijnlijk zal dit alleen gelden voor de vrijdag heren senioren en zondag volwassen competitie, omdat deze twee competitiedagen helemaal vol zitten. De overige dagen hebben we nog wel voldoende ruimte om teams te kunnen plaatsen.

Je kunt je opgeven via de wedstrijdmodule van E-Golf4U. De wedstrijd heeft als naam ”NGF Comp 2021: Heren 36h Zondag, Dames 36h etc. Let op dat je je opgeeft voor de juiste dag.

Voor vragen mail je naar:  tcalmeerderhout@gmail.com

Met sportieve groet,
Peter Patist

PS Lees ook het competitie protocol op de website zodat je weet wat er als competitiespeler van je wordt verwacht.