Foregolfers

Beste golfliefhebbers,
Ten eerste willen wij, het team van Foregolfers Almeerderhout, iedereen bedanken voor alle appjes, mailtjes en belletjes met ondersteunende woorden en ook voor alle daden tot en met vandaag. Dat doet ons enorm goed in deze bijzondere tijden. Ook zijn er veel vragen hoe men ons verder kan ondersteunen. Eén van de mogelijkheden is het aanschaffen van waardebonnen die, zodra wij allemaal weer de golfbaan op mogen, voor heel veel golfplezier ingewisseld kunnen worden.
Als dank voor je ondersteuning ontvang je een 5 euro tegoedbon per aangeschafte 50 euro aan waardebonnen, die vrij besteed kan worden.
Koop hier uw waardebonnen www.foregolfers.nl/acties/seizoensstart

Foregolfers private shopping op afspraak van dinsdag t/m vrijdag
Na goed overleg en inachtneming van de regelgeving bieden wij private shopping per direct aan. De gehele winkel alleen voor jezelf met persoonlijke aandacht voor je wensen en ideeën om je eigen golfplezier te verhogen. Op een tijdstip naar keuze! Bekijk hier de collectie.

Tijd voor onderhoud
Deze golfloze tijd is een perfect moment om je golfset op orde te brengen. Maak een afspraak, breng je complete golfset en laat ons deskundig team van clubmakers en clubfitters je advies op maat geven. Denk aan het vervangen van grips, verlengen of inkorten van je clubs, advies voor additionele uitrusting die aansluit op je huidige samenstelling.

Plan uw afspraak voor private shopping en onderhoud www.foregolfers.nl/acties/private-shopping

Blijf allemaal gezond en hopelijk zien wij elkaar snel in de shop!
Marijke en Victor