Mijn laatste week

In deze bizarre periode waarin de Corona terecht alle aandacht en zorg vraagt, beëindig ik mijn werkzaamheden als (hoofd) caddiemaster op Almeerderhout zoals eerder gepland.

Een fantastische periode sluit ik af en daar sta ik toch graag even bij stil. Met heel veel plezier heb ik hier de afgelopen (bijna) 6 jaar gewerkt. Met velen van u heb ik een goede band kunnen opbouwen. In mijn contact met leden én gasten probeerde ik altijd de méns achter de golfer te zien. Met enthousiasme wilde ik samen met mijn geweldige collega’s iedere speler, jong of oud, lage of hoge handicap, een plezierige dag bezorgen op onze golfclub. Mijn werk is er altijd op gericht geweest dat iedereen met plezier kon golfen: ‘Een wereldbaan op onze wereldbaan!!’
Ik heb daarbij ook altijd veel medewerking gehad van u als leden. Een heel plezierig en vriendschappelijk contact. Veel vertrouwen en gezag gaf u mij, waarvoor hartelijke dank. Op deze wijze hebben wij met elkaar kunnen zorgen voor een baanbezetting, waarbij de lussen optimaal benut konden worden en er dus zoveel mogelijk mensen lekker konden spelen.

Komende week kan ik dus geen afscheid nemen van het caddiemasterteam en het marshalteam onder leiding van de door mij zeer gewaardeerde Cor van der Schoot met een 9-holes-wedstrijd en een glaasje op donderdagmiddag. Een geweldig leuk initiatief van al deze topvrijwilligers, dat nu dus helaas geen doorgang vindt. Jammer maar van ondergeschikt belang in deze barre tijden.
Vrijdag de 27e zou mijn laatste werkdag zijn, waarbij ik ’s middags afscheid zou nemen van alle door mij zeer gewaardeerde collega’s met wie het fantastisch samenwerken was.

Mijn goed ingewerkte en deskundige opvolger Erik Westerling wens ik veel succes en een net zo fijne samenwerking met u. Geef ook hem uw vertrouwen.

Graag had ik u de hand geschud deze laatste week. Vanwege de Corona en de daarmee samenhangende baansluiting gaat dit niet door. Mogelijk op een later moment.
Voor nu wens ik u vooral toe gezond te blijven, wees voorzichtig. De camperplannen van mijn vrouw en mij gaan nu even(?) in de ijskast hopend op betere tijden voor u en ons.

Veel dank en hartelijke groet,
Kees Jan van Mameren