In de spotlights van de bedrijvencommissie

TKB (Rutger van Oosten)

Wat in 1988 vanuit een huiskamer in Amsterdam-West als klein incassobureau begon, is na meer dan 30 jaar uitgegroeid tot een professionele kwaliteitsspeler op het gebied van credit management.

Bij TKB zorgen we ervoor dat de credit management processen van onze klanten zo optimaal mogelijk worden ingericht, waardoor facturen sneller betaald worden en tegelijkertijd de klantrelatie behouden blijft. Van Incasso, Outsourcing, Detachering tot aan onze credit management tool TRUST IT. Voor elke uitdaging hebben wij een passende oplossing!

In een steeds veranderende markt volgt TKB haar eigen koers waarbij de wisselende behoefte van de klant altijd leidend is. Bij TKB nemen wij geen genoegen met heersende opvattingen over credit management. Wij dagen onszelf en alle belanghebbenden continu uit om te blijven verbeteren en het beste uit onszelf, en elkaar, te halen.

Binnen TKB draait alles om communicatie, met klanten, met debiteuren en onderling met elkaar. Vanuit ons kantoor met prachtig uitzicht over Amsterdam creëren 250 gepassioneerde TKB’ers dag in dag uit samen met de klant de beste weg voor maximale ontwikkeling.