Inschrijving openingswedstrijd via website gesloten

Met veel plezier constateren wij dat er veel belangstelling is voor deelname aan de Openingswedstrijd op zaterdag 28 maart 2020. De belangstelling is zo groot, dat het maximum aantal deelnemers van 96 nu al is bereikt. Omdat het computersysteem voorrang geeft aan inschrijvende teams en daardoor eerder ingeschreven individuele leden naar achteren plaatst, hebben wij de inschrijvingsmogelijkheid via de website gesloten. Leden die zich als team dan wel individueel nog willen inschrijven kunnen zich per mail bij ons opgeven. Ze worden dan op de reservelijst geplaatst. Bij eventuele afmeldingen zal indeling op volgorde van aanmelding plaats vinden. Ook afmeldingen of andere wijzigingen graag per mail aan ons doorgeven.

Maarten Klein (maartenklein@hetnet.nl)
Willem Verheul (wverheul@upcmail.nl)