Vrijwilligersmiddag baanonderhoud

De 75e vrijwilligersmiddag baanonderhoud staat gepland op donderdagmiddag 13 februari 2020.
We beginnen om 12:30 uur; melden in het greenkeepershuis en om ca.15:00 uur zijn we klaar. Aansluitend volgt een presentatie van een onderwerp uit de baan met een drankje na.
U bent weer van harte uitgenodigd om deel te nemen. Als u mee wilt helpen, stuur dan uw bevestiging-mailtje naar aejdoyer@gmail.com of intekenen op de lijst in de hal.

Op 9 januari waren we, ivm ziekte en slechte weersvoorspelling, slechts met 5, super-die-hard, deelnemers. Het weer viel uiteindelijk mee, we hebben maar een beetje regen over ons heen gekregen. De praktijk is altijd weer anders dan buienradar voorspelt. We hebben met 2 greenkeepers als zagers/knotters geholpen om knotwilgen hun 2 jaarlijkse snoeibeurt te geven en takken zo te bundelen dat ze op een drogere dag kunnen worden opgehaald. Afwachten of de bevers de stapels in tact laten. Hopelijk genieten onze leden van het zicht op deze karakteristieke wilgen-rijen, passend in onze mooie baan. Na afloop een welverdiend warm/koud drankje met een korte brainstorm over hoe deze vrijwilligersmiddag in een nieuwe vorm aantrekkelijker kan zijn. Als u daar nog suggesties over heeft, hoor ik dat graag.

Graag herinner ik u aan uw goede voornemen voor 2020 om een keer mee te doen aan dit verrassend leuke werk. U zult zien hoeveel voldoening dit geeft en hoe makkelijk een taak aan uw mogelijkheden kan worden aangepast..

Tot de 13e februari (het is geen vrijdag!).
Ewoud Doyer, lid baancommissie