Vrijwilligersmiddag baanonderhoud

De 74e vrijwilligersmiddag baanonderhoud staat gepland op donderdagmiddag 9 januari 2020.
We beginnen om 12:30 uur; melden in het greenkeepershuis en om ca. 15:00 uur zijn we klaar. Aansluitend volgt een ‘improvisatie’ over een onderwerp over de baan (Jan is er niet), met een drankje na.
U bent weer van harte uitgenodigd om deel te nemen. Als u wilt en kunt, stuur dan een mail naar aejdoyer@gmail.com of intekenen op de lijst in de hal.

Op 12 december groeide het aantal deelnemers naar 13 en konden we in 4 teams 3 taken uitvoeren. Het was wel droog, maar de baan was kletsnat. Net als vorige maand konden we dus vanwege de nattigheid niet met zware voertuigen of aanhangers de baan in. Dus hebben de andere klussen aangepakt. Twee groepen maakten de schildersklus van de schuilhutten af en her derde team pakte de opschietende bosrank aan in het bosvak tussen Markermeer 1 en 9. Met stug volhouden gaat het ons vast lukken dat vak uiteindelijk bosrank vrij te krijgen. Een 2 mans-team kon, met de training van de afgelopen keren, zelfstandig drivingrange ballen rapen, wassen en terugstorten.
Na afloop hield Jan een boeiend verhaal over het greenonderhoud. Waarna wij de middag met een welverdiend warm/koud drankje en een voldaan gevoel afsloten.
Hopelijk hoort het (weer) meedoen met deze vrijwilligersgroep bij uw goede voornemens voor 2020. Schrijf u in en sluit aan bij de inmiddels trouwe groep van enthousiaste deelnemers. Zo kunt u zelf ervaren hoe leuk het is.

Tot de 9e! Ewoud Doyer, lid baancommissie