Vrijwilligersmiddag baanonderhoud

De 73e vrijwilligersmiddag baanonderhoud staat gepland op donderdagmiddag 12 december 2019.
We beginnen om 12:30 uur; melden in het greenkeepershuis en om ca. 15:00 uur zijn we klaar. Aansluitend volgt een toelichting over een onderwerp over de baan, met een drankje na.
U bent weer van harte uitgenodigd om deel te nemen. Als u wilt en kunt, stuur dan uw bevestiging-mailtje naar aejdoyer@gmail.com of intekenen op de lijst in de hal.

Op 14 november hebben we met weer met 11 deelnemers, in 3 teams 3 taken uitgevoerd. Vanwege de nattigheid konden geen zware voertuigen of aanhangers de baan in. Maar dat kon ons niet weerhouden om met 6 man/vrouw een grote hoeveelheid bollen te planten in het doorloopstuk van Markermeer 7 naar 8 en richting afslagen van Gooimeer 5. Een groep van 4 heeft schuilhutten schoon gemaakt en in de beits gezet. En 1 vrijwilliger heeft Bart geassisteerd bij het drivingrange ballen rapen/schoon maken/storten en weer wat geleerd van de machinerie aldaar.

Na afloop hield Jan een boeiende toelichting over diverse onderhoudsaspecten van de baan. Waarna wij de middag met een welverdiend warm/koud drankje en een voldaan gevoel afsloten.

Zit u nu op de bank en denkt u, mmm van zo’n leuk team wil ik ook deel uitmaken, aarzel dan niet en geef u op voor 12 december.

Tot ziens,
Ewoud Doyer, lid baancommissie