Polderbesturen Bokaal 2019 naar GC Almeerderhout

Sinds een aantal jaren organiseren de besturen van de Flevolandse golfbanen/verenigingen een onderlinge wedstrijd en strijden om de ‘Polderbesturen Bokaal’ op een van deze banen. Dit soort gelegenheden zijn altijd leuk om bij te praten over diverse zaken en kennis te maken met evt. nieuwe bestuursleden. Oorspronkelijk stond de wedstrijd gepland op 11 oktober jl bij GC Golfresidentie Dronten maar door het slechte weer kon dit helaas niet doorgaan. Vrijdag 1 november jl was de herkansing en vertrok het bestuur van GCA, vertegenwoordigd door de voorzitter, secretaris en de baancommissaris, richting Dronten. De weergoden zaten ons dit keer weer niet mee, veel regen maar we zijn niet van was!, dus gewoon lekker spelen op een goed onderhouden baan. Na afloop was er een gezellige borrel en prijsuitreiking in het clubhuis, die trouwens flink verbouwd wordt nu ruimte vrij is gekomen door het vertrek van de shop van Mike Woltering naar The Links Valley. Enfin, de prijsuitreiking… het was onze voorzitter Jan Paul Mundt die met de beste scores de Polderbesturen Bokaal naar GCA mocht meenemen. Vol trots nam hij de Bokaal in ontvangst en liet weten, de bestuursleden graag te willen ontvangen bij GCA in 2020. Want zoals de traditie betaamt, dient de winnende vereniging de Polderbesturen Bokaal wedstrijd te organiseren.

Ella van Duren-Eysbroek