Kampioenschap 2019 bedrijven van de Hospitality Chain

Ieder jaar wordt aan het einde van het golfseizoen gestreden om het kampioenschap van de bedrijven van de banen die deel uitmaken van de Hospitality Chain. Van elke vereniging worden de nummers 1 en 2 van de businesscompetities afgevaardigd. Dit jaar waren dat voor Almeerderhout de bedrijven KBenP en C:SAR. Almeerderhout was de afgelopen 5 jaar drie keer de sterkste, dit jaar was de vertegenwoordiging van Princenbosch iedereen de baas.

Hieronder de beleving van één van onze deelnemers, Dobritsa Pronk-Ivanova van C:SAR (Computer: Supply Advice and Repairs).

“Afgelopen donderdag heb ik voor het eerst de bedrijvencompetitie finale op golfbaan Heelsum mogen spelen. Wat een mooie dag! Van begin tot einde was de dag volledig georganiseerd en verzorgd voor alle deelnemers. Zelfs het weer was geregeld en we hadden ondanks het slechte weerbericht veel zon en weinig wind. ”Wat een mooie baan” dachten wij al lopend naar ons start hole, als je maar op de fairway blijft en de hoge bunkers ontwijkt. Niets voor ons, die fairways en greens, wij hebben van alle hoekjes van de baan genoten. Met de laatste zonnestralen en veel zin in de borrel kwamen we het clubhuis in. Na de prijsuitreiking en een goed verzorgd diner kwam ook deze leuke dag tot een einde. Al zijn wij dit jaar geen kampioen geworden, hebben we nu al weer zin in de volgende finale!”