’t Werkpaard

Het zag er even niet naar uit maar de weergoden waren ons zeer goed gezind waardoor paraplu’s en regenpakken achterwege gelaten konden worden op zaterdag 19 oktober jl. En zo liepen er rond de klok van 12:45u 63 commissieleden naar de holes en kon de shotgun-wedstrijd om 13:00u beginnen.

Aan het eind van de middag, onder het genot van een hapje en een drankje sprak de voorzitter Jan Paul Mundt zijn waardering uit naar al de commissieleden en bedankte ze voor hun tomeloze inzet! Daarna volgde de prijsuitreiking….. Dit jaar werden er in totaal 10 birdies geslagen! Neary to the line op M-meer 2: Ewout Doyer en op IJmeer 9 Dixie Diender. Neary Dames: M-meer 3 Eveline Meijer, IJmeer 4 Marianne Geers. Neary Heren: M-meer 3 Robin Noppen, IJmeer 4 Piet Schoone. De winnende commissie is geworden: de Woensdagavondcommissie (Jeroen Hummeling/Corné Sonderman/Stef Swagers) met een gem. score van 31.0. Tweede werd de Technische commissie met een gem. score van 28.5 en derde is geworden, met een gem. score van 27.4, de Matchmakers. Edwin Onderstal werd o.b.v. individuele stableford de overall winnaar met 35 punten. 

Ik wil langs deze weg nogmaals een aantal personen bedanken. Allereerst Evert Blekkink, die mij al een aantal jaren helpt met het mede-organiseren van deze wedstrijd. Tanja Blekkink en Stefan Diender voor hun hulp aan de wedstrijdtafel. Ook dank aan de greenkeepers. Zij zorgden er voor dat de baan er mooi bij lag. En niet te vergeten dank aan de horeca voor het verzorgen van de innerlijke mens! Het was een mooie en gezellige middag!

Ella van Duren