Wild-shotgun werd wild-inloop

Helaas! De met 96 deelnemers volgeboekte Wildwedstrijd van 12 oktober is niet in de geplande vorm doorgegaan. De weergoden speelden ons ernstig parten. Eerst bleek op de middag voor de wedstrijd dat er geen buggy’s in de baan zouden mogen. Alleen op het pad van Gooimeer. Op de dag van de wedstrijd kwam het bericht dat ook trolleys, zelfs met winterontheffing niet de baan in mochten. Veel deelnemers, die het bericht op de site en de mail niet hadden gelezen hadden geen draagtas bij zich of konden niet dragen. Zij keerden teleurgesteld huiswaarts. Voor de overgebleven 30 deelnemers hebben wij een inloop georganiseerd. Gelukkig viel het weer uiteindelijk mee en hebben de doorzetters toch nog een mooie golfdag beleefd.

Helaas ook een strop voor de horeca, die hun voorbereide traktaties, borrelgarnituren en wildmenu’s grotendeel weer moesten opbergen. En ook de door Danny Visser enthousiast opgezette partytent is jammer genoeg ongebruikt gebleven.

De van bijpassende recepten voorziene wildprijzen zijn gewonnen door:
1e prijs team Egbert Zijtveld en Hans Rietveld
2e prijs team Michael Katz en Jaap-Adriaan Hadderingh
3e prijs team Ingrid Prins en Jeroen Hummeling.

Willem Verheul