Traditionele wedstrijd Bestuur-Oud bestuur van zaterdag 5 oktober jl

Op een prachtige zonnige herfstdag kwamen zaterdag 5 oktober j.l de (ex)-bestuursleden en partners bij elkaar voor de jaarlijkse wedstrijd. Een mooie gelegenheid om elkaar weer eens op aan ander manier te ontmoeten en bij te praten.

Na koffie, appelpunt en flight-indelingen vertrokken de deelnemers om 13.30 uur naar de holes van IJmeer. Rond de klok van 17.00 uur was iedereen weer binnen en onder het genot van een drankje en hapje werden de prijzen uitgereikt: Neary dames op IJmeer 4: Ingrid Pieck, neary heren op IJmeer 4: Maarten van Ede.

Het oud bestuurs-team met de beste scores en die de voorzittershamer mochten ontvangen zijn geworden: Nieneke Bouvy, Dixie Diender, Marja van den Breemer en Jos Gieskens.

De organisatie wist de deelnemers op het verkeerde been te zetten door het uitreiken van de ‘longest-drive’. Deze was niet gebaseerd op de verste slag met de drive maar op de verste/langste afstand die men moest rijden vanaf huisadres naar de club. Na berekening bleek dat Ingrid Pieck het verst van de club te wonen en mocht zij, na enige hilariteit, een heerlijke fles wijn in ontvangst nemen. Het was weer een super gezellige middag!

 

Ella van Duren-Eysbroek