Start jeugdlesprogramma 2019-2020

“Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst” wordt wel eens gezegd.
Daarom heeft Golfclub Almeerderhout gekozen voor het hebben van een goede en gedegen jeugdopleiding. De vereniging investeert jaarlijks in een hoogwaardig lesprogramma voor de jeugdleden. Dit lesprogramma is tot stand gekomen door een intensieve samenwerking tussen de golfclub en GolfAcademy Almeerderhout. Golfclub Almeerderhout levert niet voor niets regelmatig talenten aan de NGF!

Het lesprogramma 2019-2020 start op 1 september aanstaande met lesgroepen op donderdag, vrijdag en zondag. Er bestaan lesgroepen voor verschillende niveau’s en voor verschillende ambitie’s.

Heeft u kinderen, kleinkinderen, neefjes, nichtjes, buurkinderen, etc. (tot 21 jaar) die kennis willen maken met golf en wellicht geïnteresseerd zijn in deelname aan de golflessen? Laat het ons weten op info@jeugdalmeerderhout.nl. Er bestaat altijd de mogelijkheid tot het volgen van een vrijblijvende proefles en kennismaking met de vereniging.

Hoort en zegt het voort!

De jeugdcommissie