NGF Competitie 2020

Heeft u zich al ingeschreven voor de NGF Competitie 2020? Dit kan via E-Golf4U of via ‘wedstrijden’ achter het ledengedeelte op de website van Almeerderhout. Daar zijn op 1 oktober een aantal wedstrijden aangemaakt die verwijzen naar een bepaalde competitie, bijvoorbeeld ‘NGF Competitie 2020, heren 36 holes zondag’. Klik op een (of meer) van deze wedstrijden om je aan te melden.

Hoe leuk is het om je samen met je team gedurende de winter voor te bereiden op de competitie en dan samen te strijden voor de winst waarbij ook de gezelligheid zeker niet mag worden vergeten!

Voor sommige leden is de stap om competitie te spelen groot. Ze denken dat bijvoorbeeld hun handicap te hoog is. De TC heeft een competitieprotocol opgesteld en ook de NGF heeft een competitiereglement. U zult zien dat, met uitzondering van de selectieteams, de eisen dusdanig zijn dat u zich al snel kunt aanmelden voor deze leuke competitie. De inschrijving sluit op 1 oktober.

De data waarop in 2020 competitie gespeeld wordt zijn inmiddels bekend (zie NGF Competitiedata 2020)

Heeft u nog vragen of hulp nodig bij het inschrijven? Stuur een e-mail naar tcalmeerderhout@gmail.com of spreek één van de onderstaande coördinatoren op de club aan.

HEREN ZONDAG
Chris Bailey en Corne Sonderman

DAMES ZONDAG
Irma Hille

HEREN SENIOREN en C-COMPETITIE
Wim Hoefakker

DAMES SENIOREN, DAMES DINSDAG en C-COMPETITIE
Elly Kapteijn