Vrijwilligersmiddag baanonderhoud

De 69e vrijwilligersmiddag baanonderhoud staat gepland op donderdagmiddag  8 augustus 2019.

We beginnen om 12:30 (melden in het greenkeepershuis) en zijn klaar om ca. 15:00. Aansluitend volgt een toelichting over een onderwerp over de baan, afgesloten met een drankje.

U wordt weer van harte uitgenodigd om deel te nemen. Als u wilt meedoen, graag. Stuur een bevestiging-mailtje naar aejdoyer@gmail.com of vul uw naam in op de lijst in de hal.

Op de 68e middag op 11 juli hebben we met 10 deelnemers weer een divers aantal werkzaamheden uitgevoerd. Het weer was prima en de gezelligheid als vanouds. We hebben bomen gesnoeid, eiken gecontroleerd op processie rups nesten en, indien besmet, van waarschuwingslint voorzien, greenkeepers geholpen met holes verzetten, kruipwingerd weggehaald bij blauw 9 waar het nog aanwezig was, of opnieuw opkomt, en de prioriteit van gaten repareren in kaart gebracht. Na afloop volgde een boeiend verhaal van Jan over de ontwikkeling van sproeiwater-gebruik in extreem droge periodes in samenhang met toekomstige beperkingen in grondwater-gebruik, met een drankje erbij. Iedereen weer bedankt voor de medewerking.

Ewoud Doyer, lid baancommissie