Nieuwe leden wedstrijd van zondag 21 juli jl

Het is elke keer weer een gezellig samenzijn; de nieuwe leden wedstrijden. En ook dit keer had een grote groep nieuwe leden van dit moment gebruik gemaakt om elkaar en de vertegenwoordigers van de diverse commissies te ontmoeten.

Nadat de voorzitter Jan Paul Mundt iedereen had verwelkomd, gaf hij het woord aan de commissieleden, die een kleine toelichting gaven op zijn/haar commissie.
Na deze informatie werden spelvorm en flightindeling bekendgemaakt en vertrok om 14:15u de groep naar de holes van Markermeer. Rond de klok van 17:30u kwamen de flights binnen en nadat iedereen voorzien was van een hapje en drankje kon men nog mee doen aan de chip challenge van de witte teebox Markermeer 1 naar de hole van Markermeer 9.
Hierna werden de prijzen op het terras uitgereikt: team winnaar incl. birdies op MM 2 en 4 werden Kirsten Balhuizen, Wiarda van den Bergh, Frank Volmer en Ella van Duren. Bij de heren was het Vincent Nicolaï die de prijs in ontvangst mocht nemen voor zijn neary op MM3. Helaas dit keer geen neary voor de dames. Met een prachtige slag won Taren Mohan de chip challenge. 
We kunnen wederom terugkijken op een super gezellige en geslaagde middag en wij willen hierbij alle deelnemers, de voorzitter en commissieleden danken voor hun aanwezigheid.

Henk de With en Ella van Duren