Commissieleden gezocht

“Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst” wordt wel eens gezegd.
Daarom heeft Golfclub Almeerderhout gekozen voor het hebben van een goede en gedegen jeugdopleiding. De vereniging investeert jaarlijks in een hoogwaardig lesprogramma voor de jeugdleden. Dit lesprogramma is tot stand gekomen door een intensieve samenwerking tussen de Golfclub en Golfacademie Almeerderhout. Golfclub Almeerderhout levert niet voor niets regelmatig talenten aan de NGF!

De jeugdcommissie van Almeerderhout houdt zich bezig met het organiseren van allerhande wedstrijden en activiteiten speciaal voor de jeugd. Denk hierbij aan competitieve wedstrijden zoals Maandbekers en Clubkampioenschappen, “fun” wedstrijden zoals de Vlaggetjeswedstrijd en de Shortgolf Cup, maar ook het jaarlijkse Golfkamp tijdens Pinksteren. De jeugdcommissie is ook nauw betrokken bij de deelname van Almeerderhout aan de NGF Jeugdcompetitie. Andere belangrijke taken van de jeugdcommissie zijn de integratie van de jeugd binnen de overige geledingen van de vereniging, contacten met andere commissies, doorstroom van de jeugd naar de volwassenen competitie, etc.

De Jeugdcommissie bestaat op dit moment uit 3 personen (waarvan 2 uit 1 gezin). Dat is te weinig voor het uitzetten en handhaven van een stabiel jeugdbeleid! Wil Golfclub Almeerderhout een hoogwaardig lesprogramma kunnen blijven aanbieden en daarnaast ook alle andere activiteiten, dan is uitbreiding van de commissie een absolute noodzaak.

Lijkt het je leuk om met en voor de jeugd te werken of wil je nadere informatie? Benader dan 1 van de huidige commissieleden of stuur een mail naar info@jeugdalmeerderhout.

Wij zien uit naar uw reactie.

Coby Wilma van Essen, Wim Pruim en Edwin van Essen