Waanzinnige mooie Midzomerwedstrijd!

De zomerse temperaturen weerhielden de leden niet om deel te nemen aan de Midzomerwedstrijd van donderdagavond 27 juni jl. Al vroeg kwam men zich in zeer grote getale melden bij de wedstrijdtafel. En toen iedereen in de baan liep konden wij de balans opmaken. We wisten dat de clubavonden altijd wel goed bezocht werden maar deze Midzomeravond versloeg alle records! Want met een deelnemersveld van 110 leden kan men met recht spreken van een historische clubavond! De wedstrijd werd gespeeld over 9 holes met als wedstrijdvorm Texas Scramble. Vriendenteams en gelegenheidsteams streden die avond om de vele leuke prijzen. De horeca verwende ons met een zeer uitgebreide en super lekkere BBQ. En nadat iedereen binnen was en de punten waren geteld konden de prijzen worden uitgereikt:

 

 

 

 

De neary op Gooimeer: Han Bergsma, de neary op Markermeer: Hans Stemerdink. De nearest to the line op Markermeer: Nicole Eras en een waanzinnige nearest to the line (zeg maar gerust op de lijn) op Gooimeer: Emmy Janssen (zie foto).

 

 

 

 

 

 

En dan de einduitslag… op de 3e plaats het team van Walter Kielholtz/Dennis Verwoert/Ruud Visser en Engbert Zijtveld met 31 slagen. Op de 2e plaats het team van Marijke De Kleermaeker/Bert De Kleermaeker/Wim Vieleers/Bianca Vieleers met 30 slagen. En de winnaar van de Midzomerwedstrijd 2019 is het team van José Leben/Marco Piek/Marinus van der Weide met 27 slagen! Nogmaals dank aan de horeca voor de heerlijke BBQ en dank aan alle deelnemers!  En zo terugkijkend op de avond kunnen we zeggen… het was een waanzinnige (110 deelnemers) en een mooie (heerlijke temperaturen) Midzomerwedstrijd 2019!

 De donderdagavondclubwedstrijd commissie