Verslag van de vrijwilligersmiddag op 13 juni

Op de 67e middag van 13 juni hebben we met 11 deelnemers een divers aantal werkzaamheden uitgevoerd. Het weer was prachtig en de sfeer ook. We hebben paden en doorgangen van gesnoeid omdat je er niet goed meer door kon, stormschade takken verkelind en afgevoerd, Groen en Meer (inhuurdienst met sociale aspecten voor klein groen onderhoud) begeleid tav aandacht voor de golfers in de baan, eiken gecontroleerd op Processie rups nesten en, als besmet,  van waarschuwingslint voorzien en green keepers geholpen met holes verzetten en sprinklers en afvalputten van woekergras ontdoen. Na  afloop een verhaal over de zich ontwikkelende fauna beheer plannen van de baancommissie met een lekker drankje erbij. Weer een fijne en geslaagde middag voor  alle betrokkenen.
Ewoud Doyer, lid baancommissie