PAR3 maandwedstrijd en Inloop

PAR3  maand wedstrijd

Zondag 2 juni waren er 30 spelers bij de PAR 3 maandwedstrijd, het weer was ons goed gezind, voor sommige spelers zelfs wat te warm.

Op de 1e Tee stond onze trouwe starter Wim Sijmons die de deelnemers op tijd liet vertrekken en van de nodige informatie voorzag. De scores waren goed en wij konden in de drie categorieën waarin wij de Par3-maandwedstrijd spelen weer leuke prijzen uitreiken aan de winnaars. Wat wij als wedstrijdleiding erg waarderen, is dat veel deelnemers bij de prijsuitreiking aanwezig waren en dat vele spelers na afloop nog gezellig even bleven napraten.

 

 

 

 

 

 

PAR3 inloop 

Op donderdag 20 juni hadden we onze inloopwedstrijd. Onze 3 trouwe spelers Nicoline, Thom en Anja kwamen vanzelfsprekend opdraven. Andere spelers hadden misschien vanwege het mindere weer hiervan afgezien. De PAR3 commissie hoopt een volgende keer op meer spelers.

De nazit onder het genot van een kopje koffie met appeltaart met slagroom was erg gezellig.