Golfers Yoga Club

Op woensdag 3 juli a.s. hebben we alweer de laatste les voor de zomerstop. In de afgelopen maanden hebben we een mooie start gemaakt en hebben de leden van de  club kunnen kennis maken met wat Yoga (fitness) voor Golfers inhoudt. Er is goed getraind èn het was gezellig!

In juli en augustus zijn er geen yogalessen. Mocht je een keer met een eigen groep een les willen organiseren om kennis te maken met Yoga voor golfers of gewoon voor de gezelligheid met elkaar ’n uurtje rekken en strekken, in die periode, dan kan dat. Stuur dan a.u.b. een berichtje aan:

info@golfersyogaclub.nl of spreek de voicemail in op nr. 06-15075728.

Wellicht kunnen we dan een afspraak maken. Ik wens u allen een mooie zomer en veel golfplezier, tot ziens voorlopig in elk geval  in de baan!

GolfersYogaClub

Marianne Pot